Chat with us, powered by LiveChat

Wij zijn EnergiePartners

De wereld verduurzamen, daar krijgen wij energie van.
Bij EnergiePartners zijn we op een missie om bedrijven te helpen energie te besparen en onze planeet te behouden voor de toekomst. Ons doel is om bedrijven te voorzien van de kennis en hulpmiddelen die ze nodig hebben om hun energieverbruik te verminderen en zo minder CO2 uit te stoten.

Met onze innovatieve EnergiePlanner en op maat gemaakte actieplanner helpen we onze klanten geld te besparen, hun ecologische voetafdruk te verkleinen en een duurzamere toekomst te creëren. Samen kunnen we echt een verschil maken en een betere wereld creëren voor de komende generaties!

Laat de resultaten spreken

Al onze klanten bij elkaar hebben in totaal het volgende bespaard. Zo komen we samen de energietransitie door!
105.000
ton CO2
Al onze ruim 5.000 klanten hebben in totaal 105.000 ton CO2 bespaard
400 miljoen
kilometers
Het aantal kilometers dat je in een auto moet rijden om 105.000 ton CO2 uit te stoten
5,6 miljoen bomen
Het aantal bomen die in totaal een jaar nodig hebben om de CO2-uitstoot op te nemen
€ 32,1 miljoen

In totaal hebben onze klanten al € 32,1 miljoen bespaard

Waar staat EnergiePartners voor?

Iedere werknemer zet zich met passie en energie in om de energietransitie te versnellen.
We stoppen niet totdat het klimaatprobleem is opgelost!
Met het oog op de toekomst
Alle ontwikkelingen binnen EnergiePartners leveren een positieve bijdrage aan de toekomst. Het vernieuwen van onze software en het optimaliseren van de dienstverlening is een continu proces.
Evenwichtige en duurzame relaties
Maatschappelijke betrokkenheid en een groene bijdrage leveren zijn een must. Wij gaan lange termijn relaties aan om resultaten te optimaliseren.
Eerlijkheid voorop
We maken het niet mooier dan dat het is, eerlijkheid brengt vertrouwen en daarmee maken we het verschil.
Een nieuwe blik
EnergiePartners vertaalt complexe data naar begrijpelijke oplossingen. Dit maakt energiebesparing toegankelijk voor iedere mkb’er. Met deze nieuwe blik nemen wij iedereen mee door de energietransitie.
Alles vanuit de inhoud
Inhoudelijke kennis zorgt ervoor dat we kwaliteit leveren. Onze energieadviseurs zijn opgeleid in het onderwerp en intrinsiek gemotiveerd om jou verder te helpen.
Alles zo simpel mogelijk
Albert Einstein zei: “Alles moet zo simpel mogelijk worden gemaakt, maar niet simpeler”. Daarom werken wij niet met complexe rapportages, maar met een intuïtief dashboard.
Lid van FedEC
EnergiePartners is lid van FedEC (Federatie voor Energie Consultants). FedEC is de branchevereniging voor energiedeskundigen en energieadviseurs. Je bent bij ons dus verzekerd van up-to-date kennis over de energiemarkt en van deskundige adviseurs.
Naar de website van FedEC
Ondertekenaar Paris Proof Commitment
Als ondertekenaar van het Paris Proof Commitment van DGBC dragen we zorg dat het vastgoed in Nederland versneld verduurzaamd gaat worden. Dit oa. door te meten op werkelijk verbruik en het in beweging krijgen van andere partijen.
Naar de website van DGBC
Een dagje meelopen met energieadviseur Lotte
Benieuwd hoe een dagje als energieadviseur bij EnergieParnters eruit ziet? Lotte gaat langs bij een één van haar klanten en laat zien wat zij tot nu toe bereikt hebben.
Wil jij ook bij een organisatie werken waar je een steentje bij kan dragen aan een groenere wereld? Bekijk al onze vacatures op www.energiepartners.com/vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitaties@energiepartners.com.
Benieuwd hoe wij kunnen helpen energie te besparen in jouw organisatie?
EnergiePartners
Newtonlaan 115 | ZEN Gebouw | 3e verdieping
Telefoonnummer: +31 (0) 30 207 40 70
Email: info@energiepartners.com
Made on
Tilda