Chat with us, powered by LiveChat

Veelgestelde vragen

Algemeen

Ik heb een offerte aangevraagd. Moet ik verder nog wat doen?
Helemaal niets. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op over de offerte.
Zijn de kosten voor advies en begeleiding niet hoger dan mijn potentiële besparing?
Wij zien in de praktijk dat ondernemers met eenvoudige gedragsaanpassingen (goed afstellen installaties, licht uit, verwarming optimaliseren) al snel 10% op jaarbasis kunnen besparen. Gemiddeld zien we een besparing van 23% bij onze klanten. Met de huidige energieprijzen leidt al snel tot een grote besparing.
Ik heb weinig of geen tijd, kan ik nog steeds aan de slag?
Ja, natuurlijk! Onze werkwijze is ook afgestemd op bedrijven en ondernemers waarbij de bedrijfsvoering op nummer 1 staat en energiebesparing niet de core business is. Tijdens de energiescan brengt je persoonlijke adviseur de energiesituatie in kaart. Hij of zij analyseert het energieverbruik en het bedrijfspand. Dit duurt drie à vier uur. Bij het eerste en laatste deel vragen we je aanwezigheid. Liever de hele scan aanwezig zijn? Dat mag natuurlijk ook! Lees meer over onze werkwijze hier.
Wat houdt de EnergieScan in?
Tijdens de energiescan brengt je persoonlijke adviseur de energiesituatie in kaart. Hij of zij analyseert het energieverbruik en het bedrijfspand. Na de scan bespreken jij en de energieadviseur meteen het advies. 
Is mijn energieadviseur altijd bereikbaar?
Helaas niet, onze adviseurs willen 's nachts ook graag slapen. Maar overdag (buiten weekenden om) zijn ze altijd bereidt om je vragen te beantwoorden!

EnergiePlanner

Kan ik de EnergiePlanner van mijn bedrijf altijd inzien?
Je ontvangt een eigen inlog voor jouw EnergiePlanner. Zo heb je 24/7 beschikbaarheid over jouw energiedata en jouw besparingsplan.
Is het mogelijk om meldingen te ontvangen als mijn energieverbruik plots stijgt?
Ja! Binnen de EnergiePlanner wordt constant gemonitord of er geen plotselinge veranderingen plaatsvinden in de data. Mocht dit toch het geval zijn, ontvang je hier automatisch een bericht van. Zo ben je altijd op de hoogte van jouw energieverbruik.

Ik heb meerdere panden/objecten, kan ik het energieverbruik onderling met elkaar vergelijken?

Jazeker! Onze adviseurs kunnen meerdere panden voor je voorzien van energieadvies. Je kunt deze in de tool vervolgens gezamenlijk inzien, maar ook onderling met elkaar vergelijken.

Andere vragen?

Stel ze hier! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Made on
Tilda