Chat with us, powered by LiveChat

Bedankt voor je vrijblijvende offerte-aanvraag!

Je offerte-aanvraag is goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Een gemiddelde besparing van 23%
Energieadvies én begeleiding
80% cashback met de SVM-subsidie
Weinig tijd, weinig moeite

Wat kun je verwachten van de EnergiePlanner?

Maatwerk en concreet advies
Een actieplan dat volledig afgestemd is op jouw organisatie. Geen moeilijke technische termen, maar acties waar je concreet iets mee kan. Met inzicht in de kosten, terugverdientijden en opbrengsten bepaal je eenvoudig je volgende stap.
3 jaar begeleiding
Waarom 3 jaar? Zodat we volledig afgestemd op jouw gewenste tijdspad kunnen gaan besparen. Je persoonlijke energieadviseur staat altijd voor je klaar en stemt het online dashboard af op jouw wensen en ambities. Zo kan het bedrijf de focus leggen op de dagelijkse taken.
Inzicht en analyse
Met inzicht in de actuele verbruiksdata stemmen we het energieverbruik optimaal af op de bedrijfsvoering. Geen verspilling en onnodige kosten meer. Met dit inzicht zie je direct wat je netto in euro's, kWh, gas en CO2 bespaard.
Doel- en resultaatgericht
Met kleine stappen zorgen we voor grote resultaten. Elk stapje draagt bij aan een lager energieverbruik en een lagere energierekening. Gemiddeld besparen bedrijven met deze methode 23% op de energierekening.
80% cashback
Met de SVM-regeling krijg je maar liefst 80% van de gemaakte kosten terug. EnergiePartners helpt je graag met de subsidieaanvraag.
Zelf de regie houden
Alle handvatten om op een concrete en efficiënte manier energie te besparen heb je. Dankzij de actielijst kan je aangeven wanneer jij welke acties uit gaat voeren.
Gasverspilling stoppen? Gebruik energiemonitoring!
Dankzij energiemonitoring is het gasverbruik van Head Electronics binnen een maand met maar liefst 25% verlaagd!
SVM: Subsidieregeling Verduurzaming MKB

De overheid ondersteunt bedrijven met verduurzamen. Daarom geldt van 1 oktober 2021 tot 1 oktober 2022 de SVM-subsidie van RVO. Hiermee krijgt jouw bedrijf 80% van de gemaakte kosten terug bij het:


  • Inhuren van een energieadviseur voor energieadvies op maat
  • Vragen van ondersteuning bij het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen

Gemiddeld kan een mkb'er 23% besparen op de energierekening.

Met de SVM-regeling, is de investering in advies en begeleiding gelijk terugverdiend!

Hoe werkt de EnergiePlanner?

1
Vraag een offerte aan
Bestel direct of vraag een offerte aan. Hoeveel jij ontzorgd wilt worden, is aan jou. Geef jouw wensen en voorkeuren aan, dan stemmen wij onze dienstverlening daarop af.
2
Plan een afspraak in
Ben je akkoord met de offerte? Dan plannen we direct een afspraak in met jouw persoonlijke energieadviseur.
3
Ontvang het energieadvies
De adviseur komt langs om de energiesituatie van jouw gebouw in kaart te brengen. De uitkomsten, de verbruiksdata, en je wensen en doelen worden gecombineerd in een actieplan. Dit energieadvies bespreek je direct op locatie. Ook zorgt de adviseur dat je voldoet aan alle subsidie-eisen.
4
Ontvang de subsidie
Kies je voor volledige ontzorging? Dan zorgen wij dat je de subsidie ontvangt. Netto betaal je 20% van het bedrag voor advies en begeleiding.
5
Krijg jaren begeleiding
De jaren erna hou je toegang tot de EnergiePlanner, zodat je actiegericht kan verduurzamen. De energieadviseur blijft betrokken en zorgt samen met jou dat er resultaten worden geboekt.
Made on
Tilda