Chat with us, powered by LiveChat

Bedankt voor je demo-aanvraag!

Je demo-aanvraag is goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Een gemiddelde besparing van 23%
Energieadvies én begeleiding
80% cashback met de SVM-subsidie
Weinig tijd, weinig moeite
Bekijk alvast de animatie over duurzaam ondernemen met de EnergiePlanner
Waarom begin jij met energiebesparing? Voor het milieu? Tegen een hoge energierekening? Om wetgeving voor te zijn? Uit interesse? Of door de nieuwe subsidie?

Met de werkwijze van EnergiePartners zorg je ervoor dat je doel- en resultaatgericht energie en kosten bespaart. Je krijgt inzicht en grip en bent klaar voor de toekomst. Omdat tijd schaars is en de bedrijfsvoering voor gaat, hebben wij een werkwijze ontwikkeld die we volledig afstemmen op jouw wensen en ambities.
De werkwijze van EnergiePartners
Duurzaam ondernemen met de EnergiePlanner is gemakkelijk, efficiënt en resultaat gedreven!
Gasverspilling stoppen? Gebruik energiemonitoring!
Dankzij energiemonitoring is het gasverbruik van Head Electronics binnen een maand met maar liefst 25% verlaagd!

Redenen om met energiebesparing aan de slag te gaan

Krijg 80% van de kosten vergoed.
Verlaag de maandelijkse energielasten. Afhankelijk van jouw keuze krijg je een bespaargarantie.
Lage initiële kosten als je kiest voor hulp bij uitvoering van de maatregel.
EnergiePartners begrijpt dat tijd schaars is. Daarom hebben we een efficiente werkwijze ontwikkeld afgestemd op ondernemers.
Energie wordt alsmaar duurder. Voorkom hoge energielasten, krijg en houd grip.
Ga mee met ontwikkelingen. Verduurzaming wordt alsmaar belangrijker. Vroeg of laat word je met energiebesparing geconfronteerd. Zorg dat je nu gebruik maakt van de subsidie zodat je niet later met de kosten zit.
SVM: Subsidieregeling Verduurzaming MKB

De overheid ondersteunt bedrijven met verduurzamen. Daarom geldt van 1 oktober 2021 tot 1 oktober 2022 de SVM-subsidie van RVO. Hiermee krijgt jouw bedrijf 80% van de gemaakte kosten terug bij het:


  • Inhuren van een energieadviseur voor energieadvies op maat
  • Vragen van ondersteuning bij het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen

Gemiddeld kan een mkb'er 23% besparen op de energierekening.

Met de SVM-regeling, is de investering in advies en begeleiding gelijk terugverdiend!

Hoe werkt de EnergiePlanner?

1
Vraag een offerte aan
Bestel direct of vraag een offerte aan. Hoeveel jij ontzorgd wilt worden, is aan jou. Geef jouw wensen en voorkeuren aan, dan stemmen wij onze dienstverlening daarop af.
2
Plan een afspraak in
Ben je akkoord met de offerte? Dan plannen we direct een afspraak in met jouw persoonlijke energieadviseur.
3
Ontvang het energieadvies
De adviseur komt langs om de energiesituatie van jouw gebouw in kaart te brengen. De uitkomsten, de verbruiksdata, en je wensen en doelen worden gecombineerd in een actieplan. Dit energieadvies bespreek je direct op locatie. Ook zorgt de adviseur dat je voldoet aan alle subsidie-eisen.
4
Ontvang de subsidie
Kies je voor volledige ontzorging? Dan zorgen wij dat je de subsidie ontvangt. Netto betaal je 20% van het bedrag voor advies en begeleiding.
5
Krijg jaren begeleiding
De jaren erna hou je toegang tot de EnergiePlanner, zodat je actiegericht kan verduurzamen. De energieadviseur blijft betrokken en zorgt samen met jou dat er resultaten worden geboekt.

Veelgestelde vragen

Wie regelt de subsidieaanvraag?
In principe regel je deze zelf. Wil je liever dat wij het regelen? Geen probleem! Vanwege de extra handelingen die we moeten uitvoeren, vragen we een kleine meerprijs. Maar in ruil daarvoor hoef jij je nergens meer zorgen om te maken.
Ik heb een offerte aangevraagd. Moet ik verder nog wat doen?
Helemaal niets. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op over de offerte.
Ik heb weinig tot geen tijd, kan ik nog steeds aan de slag?
Ja, natuurlijk! Onze werkwijze is volledig afgestemd op bedrijven en ondernemers waarbij de bedrijfsvoering op nummer 1 staat en energiebesparing niet de core business is. Tijdens de energiescan brengt je persoonlijke adviseur de energiesituatie in kaart. Hij of zij analyseert het energieverbruik en het bedrijfspand. Dit duurt drie à vier uur. Bij het eerste en laatste deel vragen we je aanwezigheid. Liever de hele scan aanwezig zijn? Dat mag natuurlijk ook! Lees meer over onze werkwijze hier.
Ik heb geen zin in hoge kosten. Wordt er van me verwacht dat ik meteen grote investeringen doe?
Nee hoor, dat hoeft niet. De subsidie vraagt wel dat je het bedrag voor advies en begeleiding voorfinanciert. Heb je hulp bij de aanvraag van de subsidie en uitvoering van de maatregel? Dan vragen wij direct na de afspraak de subsidie aan. RVO heeft 13 weken de tijd om de aanvraag goed te keuren, zodra deze is goedgekeurd, krijg je binnen één week 80% van de kosten teruggestort. Bij ons doe je een aanbetaling van €499. Na de afspraak heb je 90 dagen de tijd om de rest te betalen.
Hoe gaat de betaling in zijn werk?
Om ervoor te zorgen dat de kosten worden verspreid en er niet in één keer een hoog bedrag overgemaakt moet worden, hebben we de betaling in 2-3 delen gesplitst. De eerste factuur voor alle drie de producten bedraagt €499. Hierbij geldt een betalingstermijn van 30 dagen en wordt verstuurd bij opdracht. De tweede factuur bedraagt €250. Deze wordt verstuurd na de intake en ook hier geldt een betalingstermijn van 30 dagen. De derde factuur geldt alleen voor de Plus en de Pro en bedraagt het resterende bedrag. Hiervoor geldt een langere betalingstermijn van 120 dagen. Wanneer je toch binnen 30 dagen betaald, krijg je 3% korting.

Ook ontvang je één eindfactuur met alle bedragen welke kan worden gebruikt voor de subsidieaanvraag.
Zijn de kosten voor advies en begeleiding niet hoger dan mijn potentiële besparing?
Wij zien in de praktijk dat ondernemers met eenvoudige gedragsaanpassingen (goed afstellen installaties, licht uit, verwarming optimaliseren) al snel 10% op jaarbasis kunnen besparen.
Is jouw vraag niet beantwoord?
Made on
Tilda