Chat with us, powered by LiveChat

Super!

Je gaat net als duizenden andere bedrijven aan de slag met de EnergiePlanner. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat kun je verwachten van de EnergiePlanner?

Maatwerk en concreet advies
Een actieplan dat volledig afgestemd is op jouw organisatie. Geen moeilijke technische termen, maar acties waar je concreet iets mee kan. Met inzicht in de kosten, terugverdientijden en opbrengsten bepaal je eenvoudig je volgende stap.
2 jaar begeleiding
Waarom 2 jaar? Zodat we volledig afgestemd op jouw gewenste tijdspad kunnen gaan besparen. Je persoonlijke energieadviseur staat altijd voor je klaar en stemt het online dashboard af op jouw wensen en ambities. Zo kan het bedrijf de focus leggen op de dagelijkse taken.
Inzicht en analyse
Met inzicht in de actuele verbruiksdata stemmen we het energieverbruik optimaal af op de bedrijfsvoering. Geen verspilling en onnodige kosten meer. Met dit inzicht zie je direct wat je netto in euro's, kWh, gas en CO2 bespaard.
Doel- en resultaatgericht
Met kleine stappen zorgen we voor grote resultaten. Elk stapje draagt bij aan een lager energieverbruik en een lagere energierekening. Gemiddeld besparen bedrijven met deze methode 23% op de energierekening.
Onafhankelijk advies
Wij kijken naar wat goed is voor jouw bedrijf. Ons advies is dan ook altijd onafhankelijk en je bepaalt zelf of en hoe je de acties uitvoert. Voor advies staat de energieadviseur altijd voor je klaar.
Zelf de regie houden
Alle handvatten om op een concrete en efficiënte manier energie te besparen heb je. Dankzij de actielijst kan je aangeven wanneer jij welke acties uit gaat voeren.
Made on
Tilda